Hakemus päiväkotiin


Lapsivalinnat elokuussa alkavalle toimintavuodelle aloitetaan helmikuussa. Lapsivalinnat tehdään jonostamme.
 
Lapsen voi ilmoittaa päiväkodin jonoon sähköisesti. Perheen kaikki alle kouluikäiset lapset voi ilmoittaa jonoon. Täyttäkää jokaisesta oma hakulomake. Jonotusmaksu on poistettu Yhdistyksen kokouksen päätöksellä 10.5.2017.
 
Päiväkodilta tulee automaattisen viestin lisäksi vastausviesti viikon sisällä siitä, kun hakemus on tullut perille. Jos vastausta ei tule, kannattaa soittaa Tuomarilan numeroon 09 805 3355 .
 
Kirje jonottajille lähetetään yleensä marras-joulukuussa. Kirjeessä kerromme päiväkotimme kuulumisia.
 
Lapsivalinnat elokuussa starttaavalle toimintavuodelle aloitetaan helmikuussa. Lapsivalinnat tehdään jonostamme. Etusija on päiväkodissamme olevien tai olleitten lasten sisaruksilla. Valituille lapsille ja heidän vanhemmilleen lähetetään kirjeet sähköpostilla. Jos hoitopaikan saanut perhe peruuttaa paikan, paikkaa tarjotaan seuraavalle jonossa olevalle perheelle.
 
Lasten ensimmäisen kielen (jota usein kutsutaan äidinkieleksi) täytyy olla suomi, koska se on kielikylpypäiväkodissamme kaikkien lasten yhteinen kieli. Lapsen äidinkielen kehitys on erittäin tärkeää. Kielikylpymenetelmässä korostuu vanhempien rooli lapsen oman äidinkielen tukemisessa. Tämä toteutuu esimerkiksi siten, että vanhemmat lukevat lapselleen päivittäin suomenkielisiä kirjoja. Suosittelemme, että puheterapeutti havainnoi lapsen suomen kielen taitoja ja toteaa ne ikätasoa vastaavaksi ennen kuin lapsi aloittaa kielikylvyssä. Meillä aloittamaan valitut lapset ja perheet saavat tästä lisäohjeita valintakirjeen yhteydessä.
 
Paikkoja avautuu yleensä 4-vuotiaille (lapsi täyttää aloituskalenterivuoden loppuun mennessä neljä vuotta), mutta 5- ja 6-vuotiaitakin otetaan, mikäli ryhmissä on tilaa. Jos lapsi aloittaa päiväkodissamme 6-vuotiaana, lapsen tulee jo osata englantia. Ennen hoitosopimuksen allekirjoittamista maksetaan niin sanottu puskurimaksu, joka on yhden kokonaisen kuukauden hoitomaksun suuruinen. Puskurimaksu palautetaan perheelle hoitosuhteen päätyttyä. Mikäli päiväkodilla on saatavia perheeltä päivähoidon päättyessä, ne vähennetään puskurimaksusta.
 
Yhdistyspohjaisessa päiväkodissa perheet pääsevät mukaan yhteisölliseen toimintaan. Talkoot sekä erilaiset varainhankintaprojektit ovat päiväkodillemme tärkeitä, ja kaikilta perheiltä odotetaan valmiutta osallistua niihin.
 
Hakukaavakkeen voi täyttää tästä sähköisesti.
 

Siirry tästä sähköiseen kaavakkeeseen

Honey Monstersin nettisivut tarjoaa: