Lastenlevy Let’s play!


Friends-levyn hyvien kokemusten saattelemana Honey Monsters julkaisee toisen lastenlaululevn, jonka teemana ovat leikkilaulut. ”Muusikkoisä Jiri Kurosen levylle varta vasten säveltämä ja päiväkodin opettajien Kelly Walshin ja Michael Uusinarkauden sanoittama uutuuslaulu Love Is Time kuvaa tämänhetkistä hektistä elämäntyyliä hyvin. Se kokoaa keskeisen ajatuksen: lasten ja vanhempien on tärkeää leikkiä yhdessä”, kertoo päiväkodin johtaja Iivi Kurki. ”Tämän levyn tekemiseen liittyvät projektit ovat olleet meille kaikille tilaisuus tutustua toisiimme paremmin ja viettää aikaa yhdessä. On ollut tosi hienoa katsoa, miten projekti on edennyt ideoista toteutukseen, ja lopputulos, itse levy, herättää iloa ja ylpeydenaihetta.” Levy sopii sekä päiväkoti-ikäisille että englannin kielen opiskelun alkuvaiheessa oleville isommille lapsille.
 
Kaikki levyn 14 kappaletta lauletaan englanniksi. Mukana on tuttuja klassikoita, mm. It’s A Small World, B-I-N-G-O, I Like The Flowers ja The More We Get Together ja uudempia suosikkeja kuten Princess Pat. Päiväkodin opettaja Xavier Sefrin teki laulut Special ja Goodbye Song päiväkotia varten. Jarno Härkönen teki Love Is Time -laulusta videon, jossa on otteita lasten päiväkotipäivästä. Levyn kansi on graafisen suunnittelijan Jaana Koskisen käsialaa.

Tilaaminen


Levyn voi tilata lähettämällä sähköpostia tuomarila(a)honeymonsters.fi.
 
Levyn hinta on 15 euroa plus mahdolliset postikulut.
 

Lastenlevy Friends. Honey Monsters -päiväkotien lapset Tuomarilassa ja Olarissa nauhoittivat syksyllä 2009 oman levyn, jolla suomenkieliset lapset laulavat englanniksi tuttuja lastenlauluja. Mukana on myös tätä projektia varten sävelletty tunnuskappale Friends. Levy sisältää laulujen sanat, ja se on hauskaa ja helppoa kuunneltavaa lapsille ja aikuisille. Levy sopii myös englannin opintojaan aloitteleville. Levyn hinta on 15 euroa, ja sen tuotoilla tuetaan päiväkodin toimintaa. Friends-levy on loppuunmyyty.
 
Musiikkivideo Love is Time
Musiikkivideo Friends
Honey Monstersin nettisivut tarjoaa: